Tiny Eden

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

X-mas card 2014


Αγαπημένο Scraps N pieces δεν θα μπορούσα παρά να φτιάξω μια κάρτα με θέμα τον Δεκέμβρη!!! ;)  

Γιατί...

Το 2014 ήταν ο καλύτερος χρόνος της ζωής μου.....ο Δεκέμβρης ο καλύτερος μήνας αυτού του χρόνου!!!
Πολλές γιορτές, όμορφες γιορτές, γενέθλια αλλά το καλύτερα είναι ότι στις 28/12/14 κλείνω 1 χρόνο παντρεμένη. Ο πιο ευτυχισμένος χρόνος της ζωής μου <3 







Σας εύχομαι Καλές Γιορτές! Ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος ευλογίες, αγάπη, ευτυχία, πολλά πολλά χαμόγελα και φυσικά να είναι ένα χρόνος γεμάτος δημιουργίες

P.s. που θα πάει θα μάθω να βγάζω σωστές και ωραίες φωτογραφίες ;)

4 σχόλια:

  1. Μα τι τέλεια κάρτα! Μπράβο σου Βαλεντίνη, απίθανη είναι! και πόσο ενθαρρυντικό είναι που για έναν έστω γνωστό μου το 2014 ήταν τόσο καλό! χιχι!πλάκα κάνω!...εύχομαι το 2015 να είναι ακόμα καλύτερο λοιπόν, και να είσαι πάντα έτσι γλυκιά, χαμογελαστή και αισιόδοξη! πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλεντινάκι μου να ζήσετε κοριτσάκι μου ευτυχισμένοι και ότι επιθυμείτε!!Και η κάρτα και τα ταγκ είναι τόσο γλυκά!!Σαν κι εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραία Βαλεντίνη μου...τι υπέροχο να νιώθεις έτσι !! Χαίρομαι και ζηλεύω και λιγουλάκι, χιχιχι!! Η κάρτα σου είναι πολύ ωραία ,πολύ λαμπερή και αισιόδοξη !!! Να την κρατήσεις για πάντα και να θυμάσαι το όμορφο σου 2014!!! Πολλά πολλά φιλιά απο Χαλκίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειαααα καρτουλα!!μπραβο νυφουλα μου!!!παντα αγαπημενοι και καθε χρονο πιο πολυ σας ευχομαι!!!μου λειπεις!φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή