Tiny Eden

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

The Beginning........


Καλημέραααααααα :)
Μετά από πολύ πίεση από τον αντρούλη μου  (άλλο που δεν ήθελα και εγώ :D xaxaxa) αποφάσισα να κάνω και εγώ ένα blog όπου θα μπορώ να ανεβάζω μερικές δημιουργίες μου. Πάνω από όλα να μοιράζομαι μαζί σας την χαρά της δημιουργίας αλλά και να μαθαίνω καινούργια πράγματα μέσω της παρέα μας.

 Η πρώτη δημιουργία που θέλω να σας δείξω, είναι η κάρτα γενεθλίων που έφτιαξα για τον αγαπημένο μου!! Μιας και είναι μουσικός, μου ήταν εύκολο να αποφασίσω πως θα είναι η κάρτα του :D

Ελπίζω να σας αρέσει :P

6 σχόλια:

  1. καλη αρχη Βαλεντινακι μουυυυυυυ!!!!!!καλως ηρθες στην μπλογκογειτονια!!!ειμαι σιγουρη οτι θα δουμε καταπληκτικα πραγματακια απο σενα!!!!!!!η καρτουλα ειναι τελεια!!χαρα στην υπομονη σου και να χαιρεσαι τον αδερφο μου!!χαχα!!!φιλια πολλααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολυυυυυυυυυ Ευδοκία μου :)
      Εμείς εδώ στην μπλογκογειτονειά σας ευχαριστούμε που μας δείχνετε νέες τεχνικές, νέες ιδέες που μας εμπνέεται βρε αδελφέ μου :D !!!!!
      Να τον χαιρόμαστε τον παλίκαρο μας :D axaxaxa

      Διαγραφή
  2. Καλορίζικο, Βαλεντίνη μου!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που θα βλέπουμε τις δημιουργίες σου!!! Πολύ καλά εκανε ο Τ και επέμενε!!!!! Απίστευτη η κάρτα σου και τόσο ταιριαστή με το στυλ του συζύγου! Συγχαρητήρια κι από δω για την επιτυχία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Melenia μου σε ευχαριστώ πολύυυυυυυ. :) :)
      Οι δημιουργίες μου δεν θα είναι αντάξιες σας φυσικά, αλλά θα κάνω το καλύτερο για να σας βγάζω ασπροπρόσωπους
      P.S.Ευχαριστούμε πολύ!!!! Μόλις έρθετε Λεπτοκ χρωστάμε κέρασμαααα :D

      Διαγραφή
  3. Τι αδερφες ταλεντα εχω εγω :) !!Ειμαι proud για σενα Βαλεντινακι μου!!!!!!!!Σου επιτρεπω η επομενη δημιουργια σου να ειναι καρτα για τα δικα μου γενεθλια που πλησιαζουν κιολας...χιχιχιχ!!Το πεταξα το (υπο)νοουμενακι μου ;) Σμουτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτές οι αδελφές σου πότε θα σου κολλήσουν το μικρόβιο, πότε θα σε παρασύρουν δεν ξέρω :D axaxaxa
      Σου υπόσχομαι η επόμενη ανάρτηση να είναι η κάρτα γενεθλίων σου !!! ;)

      Διαγραφή